Episode #1 – Mia Post-Lundgaard // Adjunkt ved EASV

Episode #1 – Mia Post-Lundgaard // Adjunkt ved EASV

I første episode af podcastserien er der besøg af Mia Post-Lundgaard. Mia er min underviserkollega fra Erhvervsakademi Sydvest og én af dem, som jeg lader mig inspirere af i min hverdag.

Vi taler blandt andet om at rejse verden rundt, finde og færdiggøre en uddannelse indenfor et felt man er passioneret omkring og om derefter at dumpe ned i en finanskrise med stor arbejdsløshed for nyuddannede. Mia deler meget åbent hendes egne oplevelser med at håndtere nederlag i jobsøgningsræset og hun fortæller, hvordan hun lykkedes med at lande et attraktiv job hos Nestlé på en meget kreativ måde.

Vi taler også om hvordan man kan etablere sig selv på en arbejdsplads, hvordan man kan udvikle og pleje sit personlige brand både fysisk og online og om at træffe modige karrierevalg, hvor man husker at have sig selv med.

Og så taler vi naturligvis også om Mias store passion: Service! Mia har nogle rigtig spændende tanker om, hvordan man kan arbejde med Servitization på tværs af alle brancher.

Lyt med og kom gerne med kommentarer herunder!

About the Author
Lektor @ Erhvervsakademi Sydvest LinkedIn: www.linkedin.com/in/krissvane Tlf 41 77 57 86 Email: ask@denvirkeligeverden.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *