Episode #2 – Michael Larsen // Tidligere salgschef og nuværende General Manager ved TESS Danmark

Episode #2 – Michael Larsen // Tidligere salgschef og nuværende General Manager ved TESS Danmark

I det andet afsnit i serien er jeg taget på Esbjerg Havn, for at besøge Michael Larsen, daværende salgschef for TESS Danmark. Umiddelbart efter vores samtale blev Michael forfremmet til General Manager for hele biksen (Note: Så stærkt kan det gå når man er med i den her podcast!).

Michael har arbejdet med salg siden midt 90’erne og vi taler lidt om, hvordan det var at starte ud i salgsfaget. Om at sælge noget, som man egentlig syntes var ”pissekedeligt” og om at få alle de umulige og ubrugelige kunder. Michael fortæller om hvor vigtigt det er at fejle lige præcis nok til, at man lærer en hel masse, men ikke bliver fyret.

Michael giver løbende indblik i, hvad det vil sige at sælge ”mere end et produkt” og han fortæller om oplevelsen af, at man virkelig kan gøre en forskel for en kunde.

Vi taler om også Michaels oplevelser omkring den personlige udvikling som sælger, om at sælge som et hold og om at det gerne skal kilde lidt i maven – også selvom man har gjort det i mange år!

Og så kan du også høre Michaels bud på, hvordan man kan forfølge en karriere i salg.

Giv gerne dit besyv med i kommentarfeltet herunder.

God fornøjelse!

About the Author
Lektor @ Erhvervsakademi Sydvest LinkedIn: www.linkedin.com/in/krissvane Tlf 41 77 57 86 Email: ask@denvirkeligeverden.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *