Sæson 2 Episode #1 – Thea Mose // Development Executive ved Viking Life-Saving Equipment

Sæson 2 Episode #1 – Thea Mose // Development Executive ved Viking Life-Saving Equipment

I første episode af sæson 2 taler med Thea Mose, som er indfødt Esbjergenser og sidder som Development Executive hos Viking Life-Saving Equipment. Theas rolle er, at lede og samle trådene for en bred vifte af projekter, som har til formål at udvikle de kommercielle servicekoncepter som Viking tilbyder i markedet.

Vi taler om Theas personlige udvikling fra studieassistent og om hendes personlighed, som er karakteriseret ved både at have et fokus på detaljer og deadlines, men også det menneskelige aspekt af projektledelse.

Viking er en organisation med omkring 3000 medarbejdere over hele kloden og Thea taler om vigtigheden af at nedbryde siloer og skabe forståelse for hinanden på tværs af en stor organisation.

Vi får også talt om, hvordan projekter opstår hos Viking på baggrund af en balance imellem idé og plan. Og om hvordan Thea er med til at opstarte og lede store projekter med udgangspunkt i et hvorfor.

På glædelig vis får vi også snakket om servitization, som er et af de hotteste emner i mange brancher og et centralt element for den fremtidige udvikling af Vikings værdiskabelse.

Jeg håber episoden giver anledning til inspiration og diskussion! God fornøjelse.

About the Author
Lektor @ Erhvervsakademi Sydvest LinkedIn: www.linkedin.com/in/krissvane Tlf 41 77 57 86 Email: ask@denvirkeligeverden.dk