Sæson 3 Episode #1 Britta Bendix // Byrådsmedlem og bestyrelsesmedlem hos Norlys, Boxer og Stofa

Sæson 3 Episode #1 Britta Bendix // Byrådsmedlem og bestyrelsesmedlem hos Norlys, Boxer og Stofa

I første episode af sæson 3 har jeg besøg af Britta Bendix. Britta lever af at være bestyrelsesmedlem hos Norlys, Boxer og Stofa og så er hun er byrådsmedlem i Esbjerg Kommune.

Britta og jeg tog en snak omkring bestyrelsesarbejdets mange nuancer. Britta har erfaring fra både det frivillige bestyrelsesarbejde i foreningslivet og fra de bonede gulve hos nogle rigtig store virksomheder. Hun ved derfor hvad hun snakker om, når vi snakker om hvad der skal til, for at komme tættere på den drøm, som mange går rundt med i stilhed. Drømmen om bestyrelsesarbejde.

Britta er en rollemodel for øget diversitet i bestyrelser og hun er ikke bange for at give en ærlig mening om hvorfor diversitet er vigtigt og hvorfor det er så svært at opnå. Hun er samtidig også meget åben og ærlig omkring den tvivl og de barrierer, som hun selv har kæmpet med og overvundet.
Britta fortæller også om, hvordan evnen og modet til at række hånden i vejret har bragt hende i nogle intimiderende, men udviklende situationer.

Det er en snak, som giver et inspirerende og meget praktisk indblik i vejen til bestyrelsesarbejdet og hvad det egentlig vil sige at beskæftige sig med den type arbejde som hovedbeskæftigelse. Jeg blev i hvert fald klogere!

Lyt med og giv lyd!

About the Author
Lektor @ Erhvervsakademi Sydvest LinkedIn: www.linkedin.com/in/krissvane Tlf 41 77 57 86 Email: ask@denvirkeligeverden.dk