Episode #6 – Mette Fur Lisby // Senior Sales Manager ved Viking Life-Saving Equipment

Denne gang i afsnit 6 taler jeg med energiske og inspirerende Mette Fur Lisby, som er salgschef hos vores lokale flagskib Viking.


Vi snakker lidt om Mettes karriere indtil videre. Hvordan hun landede det første job i en uventet branche og ellers bare har taget kegler lige siden. Mette blev for 5 år siden kåret til året unge erhversleder i Esbjerg Kommune og arbejder i dag med nogle meget spændende elementer inden for salgsledelse hos Viking.
Samtalen bringer os forbi det helt konkrete salgsarbejde, som Mette brænder meget for. Her taler vi om sejre og nederlag og om hvordan begge dele er centralt for udviklingen som sælger.


Så når vi blandt andet også op i helikopteren og taler om at sammensætte et vinderhold, som fejrer succeserne sammen og som supplerer hinanden i det langsigtede salgsarbejde.


Så hvis du har lyst til at høre mere omkring hvordan man arbejder med at forstå en kunde på et strategisk højt niveau, hvordan man griber chancer der byder sig i løbet af ens karriere og hvordan man kan arbejde med at bygge et vinderhold – så lyt med her!
Kommentarer og oplæg til diskussion er som altid velkomne.

About the Author
Lektor @ Erhvervsakademi Sydvest LinkedIn: www.linkedin.com/in/krissvane Tlf 41 77 57 86 Email: ask@denvirkeligeverden.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *