Sæson 2 Episode #2 – Mike Seider // Bid coordinator ved Semco Maritime

Sæson 2 Episode #2 – Mike Seider // Bid coordinator ved Semco Maritime

I anden episode af sæson 2 har jeg fået fint besøg af ét af akademiets mange udklækkede talenter. En varm sommerdag i 2020 havde jeg lokket Mike Seider fra Semco Maritime forbi til en spændende snak om personlig udvikling, udbudskoordinering og CRM-systemer.

Mike sidder som koordinator for mange af de store udbud, som SEMCO løbende forsøger at vinde indenfor olie, gas og vind-industrien. Mike har ansvar for at alle fra ingeniører til sælgere arbejder i samme retning for at øge chancerne for at SEMCO bliver valgt som leverandør så ofte som muligt.

Jeg taler med Mike om hans personlige udvikling både fagligt og personligt. Om at gå fra at være en tryg vestjyde med hang til de sikre valg, til at ryge til Dubai og tilbage igen og faktisk ende med at trives i en omskiftelig hverdag.

Vi når også op på de høje nagler og snakker grøn omstilling i Semco alt imens der også diskuteres hvordan Mike har været en del af en forandringsproces omkring implementering af et CRM-system som omdrejningspunkt for udbudskoordineringen. Jeg vidste personligt ikke, at sådan en proces kræver at man ”sidder på låret af en ingeniør”, men sådan lærer man jo så meget ved at snakke med folk.

Episoden indeholder i øvrigt også Mikes anekdote om at flyve til Norge en iskold januardag, med en kuffert indeholdende et bud på et projekt til et trecifret millionbeløb.

Lyt med og giv lyd!

About the Author
Lektor @ Erhvervsakademi Sydvest LinkedIn: www.linkedin.com/in/krissvane Tlf 41 77 57 86 Email: ask@denvirkeligeverden.dk