Sæson 2 Episode #3 – Lasse Nielsen // Ejer og grundlægger af RackBuddy

Sæson 2 Episode #3 – Lasse Nielsen // Ejer og grundlægger af RackBuddy

I episode 3 af sæson 2 besøger jeg en af de mest inspirerende og sympatiske iværksættere der findes. Historien om RackBuddy er i sig selv fantastisk og Lasses egen fortælling gør det kun bedre. Det viser sig, at den gode idé kan opstå alle steder. Selv i et gammelt IKEA-skab i Næstved.

Lasse fortæller om, at hvordan RackBuddy har formået at vækste igennem Covid-19 krisen, samtidig med at de har været i stand til også at hjælpe andre virksomheder.

Vi snakker om det vigtige i at forstå sin målgruppe og om at kunne gøre et sæt vandrør til en helhedsoplevelse. Det er ret vildt.

Lasse fortæller også om nogle af de mere kedelige udfordringer ved at stifte et selskab, som man måske ikke lige hører om i Løvens Hule eller til overrækkelse af Gazelle-priser mv. Herunder også hvordan man forholder sig til det, at skulle drive virksomhed med en nær kammerat.

Vi snakker lidt om at indrette Remees kælder og om de strategiske overvejelser omkring kombinationen af inspirerende fysiske rammer og et stærkt søgeoptimeret, men stadigt levende onlineunivers. RackBuddy er i mine øjne et af de bedste eksempler på, hvordan man lykkedes med netop dét.

Så hvis du er på udkig efter en vanvittig spændende iværksætterhistorie, en fortælling om at opbygge et brand og i øvrigt har lyst til at lytte til et inspirerende menneske – så er du landet det rigtige sted.

Lyt med og giv lyd!

About the Author
Lektor @ Erhvervsakademi Sydvest LinkedIn: www.linkedin.com/in/krissvane Tlf 41 77 57 86 Email: ask@denvirkeligeverden.dk